Cemal reageert verbaasd op zijn massage klant

Cemal reageert verbaasd op zijn massage klant

Afgelopen avond werd de grap van Chipp en Johan in werking gezet. De geheime massage klant van Cemal kwam het Utopia terrein oplopen. Chipp en Johan ontvangen haar hartelijk en laten haar weten dat ze zachtjes moet doen. Met z’n drieën lopen ze stiekem naar het keetje, waar de massagetafel al klaar staat. Chipp en Johan laten haar weten dat Cemal nog niets af weet en dat Romy het waarschijnlijk niet leuk zal gaan vinden. Dan is het tijd om Cemal te halen. Chipp zoekt Cemal op en vraagt hem om mee te komen. Hij vertelt hem dat hij nog niet kan vertellen waarom. Nieuwsgierig loopt Cemal mee. Als hij de massagetafel en de bezoekster in het keetje vindt met Johan reageert hij verbaasd. Wat is dit nou vraagt hij. Chipp en Johan laten weten dat het een massageklant is. Enthousiast stemt Cemal in en hij geeft Chipp en Johan een high five. Cemal denkt eerst nog dat hij gemasseerd zal worden maar al snel laat Chipp weten dat hij juist zal moeten masseren. Alsnog is Cemal in voor het plan. Ik ga zoveel gezeik krijgen met Romy maar ja boeien! zegt hij. Enthousiast gaat hij aan de slag met de massage.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Dik at 21:02

    Cemal is een watje, hij durft helemaal niet iets door te zetten zogauw als Romy er een probleem van maakt.

    En Romy spoort niet want die mag wel Chipp tekenen die bijna naakt ligt. Wat dat betreft op één gebied passen ze wel bij elkaar. Ze zijn met z’n tweeën oerdom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *