Chipp is een beetje zenuwachtig voor de grap die hij met Johan bij Cemal en Romy uit gaat halen

Chipp is een beetje zenuwachtig voor de grap die hij met Johan bij Cemal en Romy uit gaat halen

De uitvoering van de grap van Chipp en Johan komt dichterbij en dat betekend dat de voorbereidingen getroffen worden. De massageklant van Cemal komt vanavond naar Utopia. Chipp en Johan zijn benieuwd hoe de grap zal verlopen. Ik ben zenuwachtig laat Chip aan Johan weten. Er vliegen allemaal scenario’s door zijn z’n hoofd heen en hij denkt dat het niet goed zal uitpakken. Johan laat weten dat het in ieder geval goed uit zal pakken voor hun tweeën, aangezien hun grap lijkt te gaan lukken. Of het ook goed uitgaat pakken voor Cemal is een andere vraag, want Romy zal er waarschijnlijk niet blij mee zijn. Na dit besproken te hebben, rent Chipp naar het penthouse waar de massagtafel staat. Met de tafel onder zijn armen rent hij naar het keetje waar hij de tafel installeert. Onderweg komt hij Linda tegen, die hem verbaasd aankijkt. Hoewel ze weinig erover zegt, baalt Chipp toch dat hij nu is gezien met de tafel. In het keetje zet hij de tafel klaar voor gebruik. Hij legt andere massagemiddelen erbij en even later komt Johan checken of alles er goed uitziet. De mannen zijn klaar voor hun grap. Wordt vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *