Linda vertelt over haar speciale band met Ivan

Linda vertelt over haar speciale band met Ivan

De terugkeer van Ivan heeft veel losgemaakt bij de groep, zo ook bij Linda. Vanaf de eerste dag trekt ze veel met Ivan op, tot ergernis van Madilia. Aan Baldr vertelt Linda over haar speciale band met Ivan. We hebben gewoon heel goed contact vertelt Linda. En legt uit dat de band tussen haar en Ivan ontstond op het moment dat hij Utopia binnenstapte. Toen ik hem gedag zei, voelde ik het meteen gaat ze verder waarna ze vertelt dat het qua gevoel wel goed zit. Ook Ivan denkt er zo over volgens haar en de twee kunnen dan ook goed met elkaar praten. Alleen jammer dat er dan gedoe van komt met Madilia gaat ze zuchtend verder. Baldr weet op zijn beurt niet waar Linda het over heeft en vraagt om duidelijkheid waarna Linda uitgebreid vertelt over de ruzie tussen haar en Madilia. Linda begrijpt niet waar ze zo moeilijk over doet en ze heeft dan ook geen zin om er moeite voor te doen. Zou het ooit nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bep at 20:37

    Tja Linda is toch goed je eigen gevoel liegt niet.
    Je moet nu wel een beetje aan jezelf denken .
    En niet meer wegcijferen maar een leuke gezellige Linda zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *