Cemal wil tekst en uitleg waarom de “Balkenende-norm” geschrapt is

Cemal wil tekst en uitleg waarom de “Balkenende-norm” geschrapt is

Nadat Cemal een gesprek met René heeft gehad over het schrappen van de Balkenende-norm door toedoen van Johan  besluit hij het gesprek met Ivan aan te gaan. Cemal wil weten hoe dit precies gebeurd is. Waarom is die geschrapt? Dat is toch slap begint Cemal het gesprek. Ivan drukt Cemal vervolgens op het hart dat enkel en alleen ging om een financiële overweging maar daar neemt Cemal geen genoegen mee. Het stoort hem dat Johan op eigen houtje een goed doordacht plan, waar verder iedereen voor heeft getekend, torpedeert. Ik ben erop tegen dat we hem elke keer zijn zin geven benadrukt Cemal. Ivan geeft nogmaals aan dat Ivan het voor hem een financiële overweging was. Ik kijk er met een helicopterview naar. Ik ben er niet emotioneel bij betrokken voegt hij eraan toe. Die duidelijk ziet dat Cemal dat wel is. Ook al is de regel geschrapt, betekent dat nog niet dat Ivan dit van harte heeft gedaan. En dat moet Cemal volgens Ivan ook begrijpen. En dat begrijpt Cemal. Na een heldere uitleg snapt Cemal uiteindelijk toch waarom de regel geschrapt is en hij bedankt Ivan hartelijk voor de uitleg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *