Cemal wil zich na het einde van Utopia bij het leger aansluiten

Cemal wil zich na het einde van Utopia bij het leger aansluiten

Vannacht hebben Romy en Cemal een lang gesprek gehad over het einde van Utopia en wat er daarna allemaal gaat gebeuren. Cemal heeft de wens uitgesproken om het leger in te gaan maar dat ziet Romy niet zitten. Wanneer gaan we elkaar dan zien Cemal vraagt ze sip. Cemal zegt dat het zo’n vaart niet zal lopen en laat weten dat hij alleen doordeweeks weg zal zijn. Dan hebben we een weekendrelatie, ik weet niet of ik dat wel wil gaat Romy verder. Op deze nieuwe dag zitten de twee al vroeg achter de computer en laat Cemal enthousiast aan Romy zien waarom hij het leger in wil en wat zijn taken dan zullen worden. Romy leest aandachtig maar is nog niet overtuigd. Nee dit ga je toch niet doen Cemal vraagt Romy paniekerig als ze de site door scrolt. Cemal probeert Romy gerust te stellen en laat weten dat hij dit heel graag wil doen. Gaan de twee eruit komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *