Johan neemt Ivan totaal niet meer serieus

Johan neemt Ivan totaal niet meer serieus

Na de confrontatie tussen Johan en Ivan over het verdwenen lasapparaat wordt er nog lang nagepraat door de groep. Veel bewoners zijn het niet eens met de manier waarop Ivan Johan een koekje van eigen deeg heeft willen geven. Je haalt je hiermee veel op je hals zegt Cemal afgelopen avond dan ook tegen Ivan. Laat maar komen reageert Ivan. Buiten praten Johan, Mehmet en Ivan na over de situatie. Binnen komt Chipp voor Johan op. Hij legt Ivan op een rustige manier uit dat dit geen slimme actie was. Waarom is het jouw taak om Johan de les te lezen? vraagt hij. Ivan antwoordt dat hij benieuwd was naar de reactie van Johan en volgens de hem heeft Johan zich van zijn slechte kant laten zien door boos te worden en weg te lopen. De enige die Ivan deels begrijpt is Linda en zij doet dan ook haar best om haar mede bewoners te overtuigen van Ivans goede bedoelingen. Niet veel later uit Johan zijn frustratie bij Beau. Hij is nog steeds woedend over de hele situatie en is heel duidelijk over Ivan. Hem neem ik niet meer serieus eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *