Ivan kan het lasapparaat van Johan niet meer vinden en spreekt Johan aan

Ivan kan het lasapparaat van Johan niet meer vinden en spreekt Johan aan

Omdat Johan de sloten van de bar heeft doorgeknipt, heeft Ivan zijn lasapparaat verstopt. Johan heeft zijn apparaat inmiddels teruggevonden en in zijn boot opgeborgen, maar hij is niet te spreken over de actie. Daarom confronteerde hij afgelopen avond de groep met zijn verdwenen apparaat. Dat hij het lasapparaat inmiddels terug heeft gevonden houdt hij voor zich. Ivan staat op en geeft toe dat hij de dader is en Johan geeft hem tot morgenmiddag om zijn apparaat terug te leggen op de juiste plek. En anders koop ik een nieuwe dreigde hij. Als Ivan het apparaat terug wil leggen komt hij tot de ontdekking dat het verdwenen is. Hij heeft meteen een vermoeden wie dit heeft gedaan en stapt op Johan af. Je hebt je lasapparaat al gevonden zegt hij. Johan reageert zonder Ivan aan te kijken. Ik heb niks gevonden. Als ik wist waar die was dan had ik niet iedereen bij elkaar geroepen voegt hij eraan toe. Ivan gelooft er op zijn beurt echter niks van. Dan is hij kwijt gaat hij op op sarcastische toon verder. Johan vindt de situatie niet om te lachen en vertelt Ivan dat hij een probleem heeft als het apparaat echt weg is. De twee kibbelen nog wat door waarna ze ieder hun eigen weg gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *