Billy denkt dat het gedrag van Ivan zijn kop gaat kosten

Billy denkt dat het gedrag van Ivan zijn kop gaat kosten

Johan heeft de groep geconfronteerd met zijn verdwenen lasapparaat. Ivan gaf meteen toe dat hij dit heeft gedaan om Johan een lesje te leren. Johan was hier echter niet van gediend en na een discussie met hem verliet hij kwaad de loods. De discussie ging zonder Johan verder. Veel bewoners vinden namelijk dat Ivan zijn punt op een verkeerde manier heeft willen duidelijk maken. Billy en Mehmet, die de komst van Ivan al sinds het begin in twijfel trekken zonderen zich af om te bespreken wat er zojuist is gebeurd. Billy loopt al een tijdje rond met frustraties richting Ivan. Zo heeft ze het gevoel dat Ivan alles met een reden doet en stoort ze zich aan zijn overtuiging dat hij de uiteindelijke Utopia strijd zal gaan winnen. Maar of Ivan naar Utopia is gekomen om te winnen, daar twijfelt ze ook aan. Hij is hier niet om te winnen. Dan doe je dit soort dingen niet voegt ze eraan toe. Mehmet kan zich hier in vinden. Zeker weten antwoordt hij dan ook met een frons op zijn voorhoofd. Als ook Johan zich bij het gesprek aansluit speculeren de drie over het motief van Ivan. Ik snap het gewoon niet. Ik kan het niet plaatsen zegt Mehmet. Hij moet gewoon van mijn spullen afblijven antwoordt Johan boos. Wie denkt hij wel niet dat hij is gaat hij verder. Ook Billy kan de actie van Ivan niet begrijpen. Hij snapt het echt niet benadrukt ze. Mehmet geeft aan dat hij steeds meer aan Ivan begint te twijfelen. Billy kan niks anders dan dit beamen. Volgens haar gaat het gedrag van Ivan zijn kop kosten. Hij zit in een andere groep nu sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. bert at 13:15

  Wat zegt Johan nu: Hij moet van mijn spullen afblijven?
  Waren de sloten op de bar dan zijn spullen? Dan mag ik ze gewoon doorknippen.
  En dan nu het lasapparaat weer verstoppen in de boot nadat hij hem gevonden had.
  Ik erger me dood aan Johan. Hij denkt alles te mogen en de rest moet alles maar pikken.
  Goed werk van Ivan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *