De groep heeft commentaar op Ivan over hoe hij Johan heeft aangepakt

De groep heeft commentaar op Ivan over hoe hij Johan heeft aangepakt

Johan en Ivan komen in een discussie terecht over het lasapparaat die Ivan heeft verstopt. Ivan wilde Johan zijn gedrag spiegelen omdat hij sloten heeft doorgeknipt van de bar maar de groep vindt dat hij dit niet op de juiste manier heeft gedaan. Nadat Johan boos is weggelopen confronteert de groep Ivan met zijn gedrag. Ik vind het geen vergelijking, je ziet aan persoonlijke spullen zegt Chipp tegen Ivan. Linda is het wel met Ivan eens. Hij maakt spullen van de bv kapot zegt ze, doelend op Johan. Baldr vindt dat er meer wegen naar Rome leiden. En Ivan vertelt vervolgens dat hij lang over zijn keuze heeft nagedacht en vindt dat Johan het maar even moet voelen. Maar dit is niet de manier en zeker niet bij Johan probeert Chipp duidelijk te maken. Hij zit bij de vergadering waarbij sloten worden besteld en waar de groep voor betaalt en toch knipt hij het stuk, daar komt een reactie op reageert Linda. Maar Baldr, Senna en Chipp vinden het een rare vergelijking. Ik zag geen andere manier om het duidelijk te maken gaat Ivan verder. De groep wordt het niet eens met elkaar en eindigen de discussie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *