Johan confronteert de groep met zijn verdwenen spullen

Johan confronteert de groep met zijn verdwenen spullen

Ivan heeft de ladder bij Johan zijn boot weggehaald en zijn lasapparaat verstopt, ter compensatie omdat Johan de sloten van de bar heeft doorgeknipt. Johan is hier achter gekomen en wil de groep hiermee confronteren. Dit deed hij dan ook afgelopen avond. Vannacht is er een grappenmaker langs geweest, ik verwacht dat morgen om 12:00 uur het lasapparaat op zijn plek staat, zo niet dan bestel ik een nieuwe op de rekening van de bv zegt hij. Wat de groep alleen nog niet weet, is dat Johan het lasapparaat allang heeft gevonden en in zijn boot heeft verstopt. Kort nadat Johan dit bericht met de groep heeft gedeeld geeft Ivan toe dat hij het lasapparaat heeft verstopt. Ik heb het gedaan omdat je schijt hebt aan de groep vertelt Ivan. En voegt eraan toe dat hij graag Johan wil confronteren met zijn eigen doen en laten. Het is puur om je eigen gedrag te spiegelen benadrukt Ivan. Je zit nooit aan iemands persoonlijke spullen reageert Johan. Van mijn spullen blijf je af. Ik zit ook niet aan jouw spullen gaat hij verder. En loopt daarna boos weg. Je bent te stom om te denken, je moet met je poten van mijn spullen afblijven roept hij nog na.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *