Beau en Romy vinden het gedrag van Johan vervelend

Beau en Romy vinden het gedrag van Johan vervelend

Afgelopen avond bespreken Romy en Beau het gedrag van Johan. Beiden vinden dat Johan zich vreemd gedraagt en ze zijn het er niet mee eens dat hij de sloten heeft doorgeknipt van de bar. Het is nu aan René zegt Romy. De twee zijn het erover eens dat de mannen samen moeten bekijken of er wel of geen sloten op de bar komen. We willen het allemaal niet maar blijkbaar is het nodig gaat Beau verder. Romy vertelt op haar beurt dat zij niets goed kan doen bij Johan omdat zij tegen hem heeft gezegd dat hij lucht is na het massage incident. Beau vindt dat er ook vaak van haar eten wordt gegeten maar hier nooit eens een bedankje voor terug komt. Mensen moeten maar een keer bedankt zeggen stelt ze voor. Zal Johan zijn gedrag aanpassen voor de vrouwen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *