Johan heeft een wraakplan bedacht voor zijn verdwenen spullen

Johan heeft een wraakplan bedacht voor zijn verdwenen spullen

Ivan heeft om Johan een lesje te leren, Johan zijn lasapparaat en ladder gepakt en verstopt. Johan heeft beide voorwerpen teruggevonden maar nog geen idee wie dat heeft gedaan. Ivan weet niet dat Johan zijn spullen al terug heeft gevonden en dat hij zijn lasapparaat zojuist in zijn boot heeft verstopt. Johan is echter niet van plan dit te delen met de overige bewoners. Hij wil namelijk degene die zijn spullen heeft verstopt op zijn beurt ook een lesje leren. Johan is van plan de bewoners het nieuws te brengen dat iemand zijn spullen heeft kwijtgeraakt. Als deze persoon zijn spullen niet voor een bepaald tijdstip heeft teruggebracht zal Johan de verloren spullen opnieuw bestellen. Op Baldr na, weet niemand van het plan van Johan af. Ze moeten gewoon met hun handen van mijn spullen afblijven benadrukt Johan aan het einde van het gesprek. Het vervolg lees je zo! Hou de site dus in de gaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ilse at 19:07

    Hij moet zelf met zijn fikken van andermans spullen afblijven. Eng jong, past niet thuis in een groep! Een onruststoker en een pesterige bullebak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *