Billy probeert José te kalmeren na alle chaotische momenten

Billy probeert José te kalmeren na alle chaotische momenten

Al tijden lang is José bijna dagelijks het onderwerp van grote discussies in Utopia. Ook vandaag is de situatie weer compleet geëscaleerd, met als gevolg dat José al de hele middag emotioneel is. Aan het eind van de middag besluit Billy haar op te zoeken in het atelier, om met haar te praten. Zodra Billy José aanspreekt, gooit José eruit wat haar allemaal dwarszit. Maar voordat ze de kans krijgt om verder te gaan, geeft Billy haar een knuffel. José stop. Stop alsjeblieft met zo doen drukt ze haar op het hart. Maar José weet niet van ophouden en blijft doorgaan. Billy biedt haar een luisterend oor en probeert haar te kalmeren. Wanneer José door blijft gaan, geeft Billy haar nogmaals een knuffel. José breekt en huilt wederom uit op Billy haar schouder. Je moet hier mee ophouden José. Je moet deze situatie stoppen probeert Billy haar nogmaals aan haar verstand te peuteren. Ik wil dat je stopt met praten en me vasthoudt voegt ze eraan toe. José lijkt iets rustiger te worden en besluit Billy haar advies uit te proberen en de situatie te stoppen. De twee gaan uit elkaar en José vertelt Billy dat ze even tijd voor zichzelf nodig heeft. Zal het José lukken om weer tot zichzelf te komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *