Billy en Romy bespreken het sloten gedoe van de bar

Billy en Romy bespreken het sloten gedoe van de bar

Nu Johan de sloten van de bar heeft opengebroken, is er een nieuwe discussie ontstaan. Romy heeft vandaag al met Chipp en Ivan besproken dat er gewoon niet van de bar gedronken mag worden. Romy praat Billy bij over hoe zij zich erover voelt. Ze baalt dat Johan het zo vervelend vindt dat er sloten op de bar kwamen. Billy knikt en zegt dat Johan aan haar heeft verteld dat hij vindt dat het moet kunnen om drank te pakken van de bv, omdat het niet veel geld kost. Romy vindt dat Johan had moeten vertellen aan de samenleving tak dat hij de sloten had opengebroken, zodat ze op de hoogte waren. Dit heeft ze al aan Johan verteld, die dit advies ter harte nam. Maar hier is Billy het niet mee eens en legt uit dat er zoveel regels en niet iedereen het met elke regels eens kan zijn. In dit geval is het maar één die het er niet mee eens is en die heeft even pech benadrukt ze. Billy laat verder weten dat het ook belangrijk is dat Johan het zo vervelend vindt, maar daarin misschien wel compromissen te sluiten zijn.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *