Billy vindt dat Ivan zich als held profileert

Billy vindt dat Ivan zich als held profileert

De ruzie tussen José, Billy en Madilia heeft een hoop losgemaakt in de loods en ook Billy kan nog niet helemaal geloven wat er zojuist allemaal is gebeurd. Tegen Romy uit ze haar ongenoegen over José. Ze vindt het niet kunnen dat veel bewoners hard hun best doen voor José en zij dit niet lijkt te waarderen. Maar wat haar nog meer steekt, is de rol van Ivan in deze situatie. Hij neemt het voor José op door te zeggen dat hij haar zielig vindt vervolgd ze gefrustreerd. Hij kiest nu de kant van de zielige en daar irriteer ik me aan gaat ze verder. Volgens haar heeft iedereen gezien hoe de discussie tot stand kwam maar heeft Ivan het toch voor José opgenomen. Hij vindt haar alleen maar zielig met een reden zucht ze geirriteerd. Want nu staat Ivan er weer als de held op besluit ze. Ben jij het met Billy eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *