Zit José met zichzelf in de knoop en gedraagd ze zich daarom zo?

Zit José met zichzelf in de knoop en gedraagd ze zich daarom zo?

Na de discussie tussen José en Madilia lukt het Madilia maar moeilijk om te kalmeren. Ze kan niet geloven dat José haar voor haar gevoel, zo genaaid heeft. Boos loopt ze door de loods en laat ze iedereen weten dat ze klaar is met José. Linda probeert Madilia rustig te krijgen maar dit wil niet echt lukken. Wanneer de twee op de vide zijn aanbeland, raast Madilia boos verder. Nu snap ik Chipp ook wel vertelt ze boos. Ik snap wel dat hij vaak zo boos is op haar gaat ze verder. Linda adviseert haar rustig te blijven en zich niet net zo te gaan gedragen als José. Volgens Linda is er meer aan de hand met José dan alleen deze discussie, alleen weet ze niet precies wat. Ik denk dat ze overspannen is reageert Madilia. Linda heeft op haar beurt het idee dat José behoorlijk met zichzelf in de knoop zit. Ze wil haar  graag helpen maar geeft ook aan dat het op een gegeven moment klaar is. Het houdt ook een keer op voor ons benadruky ze tegen Madilia Madilia die nog steeds pissig is maar wel ietsje rustiger, is het ook dit keer volledig met Linda eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *