Baldr heeft het moeilijk en wordt emotioneel

Baldr heeft het moeilijk en wordt emotioneel

Baldr heeft het de laatste tijd erg zwaar gehad. Zo heeft hij een boze brief van zijn vrouw gekregen, waarbij ze liet weten dat ze niet gediend was van de manier waarop Madilia en Baldr met elkaar omgingen. Hier is Baldr erg van geschrokken. Hoewel hij meteen afstand heeft genomen van Madilia en het de laatste tijd goed leek te gaan met hem, is hij vandaag toch verdrietig. Hij krijgt het even te kwaad en begint te huilen op de bank. Johan komt meteen er naast zitten en troost hem. De twee gaan vervolgens naar het cordwood om verder te praten. Baldr laat weten dat hij er even doorheen zit en Johan reageert dat hij dit al zag. De twee praten over hoe ze zich soms afgeremd voelen door de groep. Ze vinden dat er de laatste tijd maar veel gezeik is in de huidige groep. Ik sta op het punt om te exploderen laat Baldr weten. Hier kan Johan zich helemaal in vinden. Ja, de spanning is de laatste week weer om te snijden voegt hij eraan toe. De twee praten nog even verder en Baldr laat weten dat hij nergens meer zin in heeft op dit moment.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Lucy at 10:20

    Hij had sowieso niet naar Utopia moeten gaan met een vrouw en kinderen thuis.Hij probeert alleen maar beroemd te worden met het een of ander.Dat gaat hem toch niet lukken want van de vorige bewoners hoor je ook niks meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *