José blijft frustraties houden na alle ruzies en tiert verder bij Linda

José blijft frustraties houden na alle ruzies en tiert verder bij Linda

Na al het geruzie vindt Linda het verstandig om José even mee naar buiten te nemen om een luchtje te scheppen. José heeft flinke ruzie gehad met Chipp, Madilia en Billy en is nogal over haar toeren. Eenmaal buiten schreeuwt José dat er niets aan de hand is, Linda probeert haar te kalmeren. Maar het lijkt niet te helpen. José is erg overstuur en geeft af op iedereen die tegen haar in is gegaan. Ik moet Billy dankbaar zijn dat ik in haar atelier mag zitten? vraagt José sarcastisch. Sodemieter op, stom wijf! Ik ga voor helemaal niemand in het gif zitten voegt ze er fel aan toe. Linda probeert haar vervolgens te laten inzien dat het atelier van iedereen is en dat Billy binnenkort ook een bestelling heeft die ze af moet hebben. Daar wil José op haar beurt echter niets van weten. En dan moet ik daar dus weer weg, echt niet gaat José boos verder. Nee José antwoordt Linda. Het is een gezamenlijke plek waar iedereen gebruik van moet kunnen maken legt ze rustig uit. Linda vindt dat Billy ook haar ding moet kunnen doen. Maar ik ook roept José hysterisch. Ze tiert maar door en komt maar niet tot bedaren, hoe lang zal de ruzie nog duren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *