Madilia, Billy en Romy zijn boos op José omdat zij Billy verbiedt lak te spuiten in het atelier

Madilia, Billy en Romy zijn boos op José omdat zij Billy verbiedt lak te spuiten in het atelier

Madilia, Billy en Romy zijn boos op José omdat zij Billy verbiedt om te spuiten met lak in het atelier. De vrouwen raken er niet over uitgepraat en bespreken de hele discussie nog eens. Romy snapt niet dat José zo reageert en geeft aan dat ze zich in moest houden tijdens de ruzie. Je moet rekening houden met elkaar reageert Madilia. Er is geen discussie over mogelijk, het is jouw plek Bil gaat Romy verder. Chipp voegt zich bij het gesprek en snapt niet hoe José reageert op Madilia. Hoe haal je het in je hoofd, het meisje wat haar hier nog een beetje overeind houdt zegt hij geïrriteerd. Madilia kan op haar beurt maar moeilijk geloven dat José zo op haar reageerde. Ik moet het even verwerken geeft ze aan.  Chipp benadrukt dat hij niet aan Madilia twijfelt en haar gelijk gelooft. Je wordt gewoon voor een rat uitgemaakt, terwijl je er altijd voor diegene bent reageert Madilia geïrriteerd. Zal het ooit nog goed komen tussen José en de vrouwen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *