Volgens Chipp is het José haar eigen schuld dat iedereen zich tegen haar keert

Volgens Chipp is het José haar eigen schuld dat iedereen zich tegen haar keert

Nog meer ruzie in huize Utopia. Wanneer José en Madilia tegen elkaar tekeer gaan, kan Chipp het niet laten zich ermee te bemoeien. Je liegt gewoon alles bij elkaar verwijt hij José. José reageert  gaat vol tegen Chipp in. Het duurt niet lang voor de twee schreeuwend tegenover elkaar staan en de verwijten over en weer vliegen. Je bent oud, verwaand en dom schreeuwt Chipp woedend naar José. En jij bent zielig reageert José op haar beurt. De twee gaan vervolgens helemaal los terwijl de overige bewoners met open mond zitten te kijken. Volgens Chipp is het José haar eigen schuld dat iedereen zich tegen haar keert. De enige mensen die om jou geven, die steek je nog een mes in de rug voegt hij eraan toe. Doelend op de ruzie die ze net had met Madilia. José besluit dat het tijd is om haar mond te houden en loopt weg uit de loods, waarna ze direct in huilen uitbarst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *