Madilia is boos omdat ze in de ruzie van José en Billy betrokken wordt

Madilia is boos omdat ze in de ruzie van José en Billy betrokken wordt

Na de discussie tussen José en Billy, loopt Billy weer de loods in waar Madilia op de bank zit. Madilia en Billy hebben het eerder hun frustraties over José geuit en Billy had niet verwacht dat Madilia dit door zou vertellen. Ik ben hier niet van gediend dat je dit tegen José zegt, dat doe ik liever zelf zegt Billy dan ook tegen haar. Ietwat geschrokken kijkt Madilia haar aan en ze laat weten dat José zelf over het onderwerp begon. Billy schudt haar hoofd en zegt dat José liet weten dat Madilia erover begon. Dat is niet waar benadrukt Madilia. Dit is belachelijk, ik word zomaar ergens bij betrokken voegt ze eraan toe. José komt vervolgens langslopen en Madilia besluit het meteen aan haar te vragen. José ontkent dat zij erover is begonnen. Ik ben niet aan het liegen hoor roept Madilia. José gaat er recht tegen in en de twee beginnen tegen elkaar te schreeuwen over hoe het gesprek tussen hun is verlopen. Houd toch eens op met dat gezeik, waar bemoei jij je in godsnaam mee? vraagt José boos aan haar. Madilia kijkt haar met grote ogen aan. Jullie betrekken mij bij jullie ruzie roept ze boos na.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *