Romy, Chipp en Ivan snappen niet waarom Johan de sloten van de bar heeft gesloopt

Romy, Chipp en Ivan snappen niet waarom Johan de sloten van de bar heeft gesloopt

Er wordt nog steeds veel drank uit de bv gedronken door de bewoners. Om hier een einde aan te maken hebben de bewoners bedacht sloten op de bar te maken. Johan is het hier niet mee eens en heeft daarom de sloten weer doorgeknipt. Romy, Chipp en Ivan snappen de reden niet waarom Johan dit heeft gedaan. Ik probeer mij te verplaatsen in Johan en waarom hij hier geen zin in heeft zegt Romy. Alle drie zijn ze het ermee eens dat er niet meer gedronken mag worden uit de bar. Er wordt niets meer afgeturfd en dan moet René weer politieagentje spelen voegt Ivan eraan toe.  Wordt er nu nog uit de bar gedronken dan? vraagt Chipp zich verbaasd af. Hij snapt dit niet en zou willen dat er gewoon nog tegen betaling gedronken kan worden uit de bar. Je betaalt bijna niets voegt hij eraan toe. Toch vindt hij de sloten op de bar een goede oplossing. Het is allemaal niet zo moeilijk maar het gaat zo moeilijk gaat Romy verder. Er is maar één regel, alles wat je drinkt uit de bv daar betaal je voor zegt Chipp tegen Romy en Ivan en daarmee lijkt het cirkeltje rond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *