José en Billy hebben een flinke ruzie over het atelier

José en Billy hebben een flinke ruzie over het atelier

Vanochtend heeft José haar frustraties over Billy geuit bij Madilia, ze vindt het vervelend dat Billy met een bepaalde spray kommetjes bespuit, aangezien hier een geur vanaf komt. Daarom wil ze graag dat Billy dit buiten doet. Hier had Billy in de eerste instantie mee ingestemd. Maar ze wil toch graag in het atelier kunnen doen wat ze wil wanneer ze wil en ze besluit het gesprek aan te gaan met José. Billy legt aan José uit dat ze altijd in Utopia heeft moeten vechten voor een atelier en zich nu een beetje belemmerd voelt op haar eigen plek. Ik moet hier wel kunnen doen wat ik wil voegt ze eraan toe. José concludeert hardop dat ze dan weer moet verhuizen, aangezien ze de lak ontzettend giftig spul vindt. Ik wil een andere ruimte vervolgd ze stoïcijns. Deze opmerking schiet bij Billy in het verkeerde keelgat. Dat vind ik heel ondankbaar zegt Billy verbaasd. Ze vindt het gek dat José niet waardeert dat Billy het atelier ook voor haar heeft opengesteld. Dat heeft niks met dankbaarheid te maken. Ik zat hier al, ik ben hier gewoon weggestuurd zegt José. Billy gaat hier recht tegen in en merkt op dat Billy uit het atelier was gegaan in overleg en ze heeft nooit aangegeven dat ze dat vervelend vond.Dit is mijn plek en we moeten het delen vervolgd ze geërgerd. De twee blijven door discussiëren en lijken er niet uit te komen. José laat weten dat ze er geen zin meer in heeft en loopt weg. Loop je weg?! Super volwassen weer roept Billy boos na.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *