Ivan wil Johan zijn brutaliteit aanpakken

Ivan wil Johan zijn brutaliteit aanpakken

Terwijl Johan ideeën aan het bedenken is hoe hij Ivan en René kan terugpakken van de actie van vannacht, praten Ivan en René over Johan. Ivan legt uit dat hij het vervelend vindt dat Johan met opzet dingen afbreekt. Het valt hem op dat niemand tegen hem ingaat, omdat ze bang zijn dat hij boos wordt. Laat hem maar boos worden. Ik houd een spiegel voor, actie-reactie vertelt hij verder aan René. En voegt eraan toe dat hij nu door Johan wordt genegeerd, omdat hij hem heeft verteld waar het opstaat. Toch is hij nog van plan om het gesprek aan te gaan met Johan. René knikt en laat weten dat hij ook geen zin meer heeft om een hand boven zijn hoofd te houden. Hij heeft geen normen en totaal geen respect. Hij is voor mij geen Utopiaan eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *