Cemal wil dates voor José regelen zodat ze een nieuw liefje kan vinden

Cemal wil dates voor José regelen zodat ze een nieuw liefje kan vinden

Terwijl Beau en Madilia in het huisje van Beau aan het kletsen zijn, komt Cemal erbij. Hij hoort het gesprek van de twee aan en vraagt geïnteresseerd aan hen of ze de liefde missen. Beau laat weten dat een maatje altijd wel fijn is om te hebben. Zou José dat ook niet hebben vraagt Cemal zichzelf af. Madilia antwoordt dat José het wel prima vindt om alleen te zijn. Toch denkt Cemal dat José wel graag weer een liefje zou willen, aangezien ze buiten ook altijd in een relatie heeft gezeten volgens hem. Misschien moeten we een date voor José regelen voegt hij eraan toe. Beau vraagt zich af of José het leuk vindt om te daten. Zou ze daar voor openstaan? vraagt ze. Madilia heeft hier het antwoord ook niet op. Met een grijzend gezicht zegt Cemal dat ze dan misschien niet moeten zeggen dat het een date is. Madilia vindt dat het idee wel eerst met José besproken moet worden. Beau stelt voor dat ze misschien een soort vegetarische date ervan moeten maken en dit op de webwinkel kunnen zetten. Cemal besluit het even te gaan peilen bij José. Wellicht vindt ze opnieuw de liefde van haar leven eindigt hij enthousiast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *