Beau geeft toe Johan leuk te vinden en praat honderduit over hem

Beau geeft toe Johan leuk te vinden en praat honderduit over hem

Beau en Madilia zitten nog steeds in het hutje van Beau te kletsen als Madilia een ander onderwerp begint. Maar hoe zit het tussen jou en Johan lieve meid? Want ik hoor allemaal verhalen de laatste tijd zegt ze. Beau laat een glimlach zien van oor tot oor en begint enthousiast te vertellen over Johan. Vind je hem nou leuk? vraagt Madilia nieuwsgierig door. Beau geeft toe dat ze hem leuk vindt maar denkt niet dat er iets gaat gebeuren tussen hen. Ik heb hier al zoiets gehad en ik denk dat ik me er daarom niet helemaal voor open sta voegt ze eraan toe. Madilia vraagt wat Beau nou zo leuk aan Johan vindt. Hij kan echt enorm lief zijn antwoordt Beau terwijl ze opstaat om iets te pakken. Gisteren zat Beau niet lekker in haar vel omdat ze haar overleden vriendin erg miste. Johan merkte dit op en schreef een lief briefje voor haar. Beau staat op en haalt het briefje van de muur om aan Madilia te laten zien. Kijk nou, dit heeft hij voor me geschreven vertelt ze met een brede glimlach. Madilia leest het briefje en geeft te kennen dat ze dit heel lief van Johan vindt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *