Beau en Madilia zijn benieuwd of de relatie van Senna en Demi een bevlieging is of echte liefde

Beau en Madilia zijn benieuwd of de relatie van Senna en Demi een bevlieging is of echte liefde

Beau en Madilia zitten in het huisje van Beau met een kopje thee. Het gesprek gaat over Demi en Senna en het feit dat Shownieuws langs is gekomen voor een interview met het stelletje. Ja, ze winden er geen doekjes om zegt Madilia. Baldr vertelde al dat ze flink actief zijn reageert Beau met een lach. En vertelt dat Baldr van de week maar op de bank bleef zitten omdat hij Demi en Senna in het cordwood wat privacy wilde geven. Hij zat echt als een papa te wachten totdat hij naar bed kon vervolgd Beau lachend. Totdat ze uitgespeeld zijn maakt Madilia haar zin af. Ik vraag me wel af hoe zijn ex-vriendin hieronder is merkt Beau dan op. Madilia vindt dat ook erg lastig en hoopt dat het goed met haar gaat. De twee vinden wel dat Demi en Senna hard van stapel lopen. Ze zijn niet meer bij elkaar weg te slaan vertelt Beau. De twee zijn benieuwd of de relatie van Senna en Demi een bevlieging is of echte liefde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *