Johan gaat het waterbed van Ivan slopen als wraak

Johan gaat het waterbed van Ivan slopen als wraak

Nadat Johan erachter is gekomen dat zijn lasapparaat is verdwenen, heeft hij de oorlog aan Ivan en René verklaard. Aan Chipp vertelt Johan ook wat hij van plan is. In de middag steek ik een stanleymes in zijn waterbed fluistert hij tegen Chipp over het bed van Ivan. Chipp moet lachen om dit idee van Johan. Denk je dat hij het gedaan heeft vraagt hij aan Johan. The game is on reageert Johan bevestigend met een stalen gezicht. Ik ben heel benieuwd lacht Chipp. Breekt straks de chaos uit?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *