Johan komt erachter dat zijn lasapparatuur is verdwenen en is niet blij

Johan komt erachter dat zijn lasapparatuur is verdwenen en is niet blij

Vannacht heeft Ivan Johan zijn  lasapparatuur uit de werkschuur gehaald en verstopt, om hem een lesje te leren. Ivan was namelijk boos op Johan, omdat hij de sloten gisteren van de bar heeft geknipt. In de loop van de ochtend komt Johan erachter dat zijn apparatuur is verdwenen. Hij reageert bijzonder rustig op deze ontdekking, die hij aan Baldr vertelt. Mijn apparatuur is verdwenen zegt hij. Nu gaan ze aan mijn persoonlijke spullen zitten. Ik kan je vertellen dat dat niet handig is voegt hij eraan toe. Moet je eens voelen vervolgt hij, terwijl hij zijn jas opentrekt en Baldr zijn hartslag laat voelen. Johan vertelt vervolgens dat hij denkt te weten wie erachter zitten, namelijk Ivan en René. Trieste personen. Ze willen dat ik er nu op los ga. Maar dat ga ik lekker niet doen gaat hij verder. Volgens Johan moeten de twee het spelletje lekker zo spelen als ze er zin in hebben maar hij doet er niet aan mee. Wel is voor hem de maat zo langzamerhand vol. The game is on laat hij Baldr aan het einde van het gesprek weten. Wordt dus vast en zeker vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *