Senna en Demi worden verrast door een onverwacht interview van Shownieuws

Senna en Demi worden verrast door een onverwacht interview van Shownieuws

In de middag komt er onverwachts bezoek het Utopia terrein oplopen voor Demi en Senna. Het blijkt Shownieuws te zijn. Het tv-programma komt een interview houden met het nieuwste en veelbesproken koppel van de mini samenleving. Zodra de cameraman en de interviewster de loods binnenlopen, kijken de bewoners verbaasd op. Zodra het duidelijk wordt dat ze voor Demi en Senna komen, kijkt Demi geschrokken op. Ze komen voor ons voegt ze er met grote ogen aan toe. De andere bewoners reageren enthousiast en vinden het hartstikke leuk voor het tweetal. Een echt showbizz koppel zijn jullie lacht Romy tegen Senna. Senna neemt het Shownieuws team mee naar het cordwood, waar het interview vervolgens gehouden wordt. Demi en Senna mogen hier voor de camera plaatsnemen. Ze klimmen op het bed en krijgen allebei een shirt aangereikt van de interviewster, waar ‘I’m with her’ op de ene en ‘I’m with him’ op de andere staat. Dan is het tijd om vragen te beantwoorden, die voornamelijk over hen als beginnend stel gaat en de liefde tussen andere bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *