Ivan wil Johan een lesje leren

Ivan wil Johan een lesje leren

Johan heeft gisteren de sloten van de bar geknipt, iets waar Ivan niet blij mee was. Daarom besluit Ivan om Johan afgelopen nacht een lesje te leren. Terwijl alle andere bewoners slapen, klimt Ivan op Johan zijn boot. Als hij hier Johan vredig ziet slapen, klimt hij er weer af. Jammer dat je in je boot ligt, plan B dan maar mompelt hij. Ik moet je een lesje leren, jongen gaat hij pratend in zichzelf verder. Ivan loopt naar de werkschuur en pakt Johan zijn las spullen, om deze vervolgens in de stal te verstoppen. Laten we eens kijken hoe je het vindt als iemand aan jouw privé eigendommen komt zegt Ivan. Als kers op de taart haalt hij ook nog de ladder bij de boot weg, om deze ook bij de stal te verstoppen. Tevreden gaat hij daarna weer terug naar bed. Een uur later wordt Johan wakker, als hij naar buiten wil gaan, ziet hij ineens dat zijn ladder is verdwenen. Verbaasd kijkt hij om zich heen maar nergens ziet hij de trap staan. Er zit niks anders op dan eraf te klimmen. Hij lijkt nog niet echt van slag, maar hoe zal hij reageren op zijn verdwenen las spullen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *