José is boos op Billy omdat ze een verf lucht achter heeft gelaten in het atelier

José is boos op Billy omdat ze een verf lucht achter heeft gelaten in het atelier

Ben je blij met je nieuwe plekkie? begint Madilia het gesprek met José in het atelier. José heeft gisteren als verrassing een plekje in het atelier gekregen omdat ze telkens van hot naar her ging met haar schilderijen. José antwoordt dat ze heel blij is en in het atelier heerlijk kan schilderen. Ja alleen Billy heeft hier haar kommetjes gespoten, ruik je die lucht? vraagt José. Madilia zegt het niet echt te ruiken en vraagt of het slecht is voor je gezondheid. Jazeker, harstikke slecht gaat José verder. En ik ga hier niet in de kou zitten. Ik ben hier al eens verbannen, dat gaat me niet nog eens gebeuren vervolgd ze stellig. Maar het is natuurlijk wel zo dat we alles moeten delen en rekening moeten houden met elkaar reageert Madilia. Maar dat moet van twee kanten komen zegt José fel. Ik vind het fijn om hier te zitten maar het is niet dat ik heel dankbaar ben of zo. Bil heeft me hier een keer uitgewerkt en nu ik hier weer zit wil ik niet in die verflucht zitten laat José geïrriteerd weten. Madilia knikt rustig en mompelt een paar keer ja door haar verhaal heen maar lijkt het niet helemaal eens te zijn met de mening van haar mede bewoner.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *