Billy irriteert zich deze nieuwe dag al vroeg aan José

Billy irriteert zich deze nieuwe dag al vroeg aan José

Billy zit kommetjes te beschilderen op de bank maar José wil graag dat ze dat ergens anders gaan doen. Dit is niet te doen hier laat José geïrriteerd weten aan Billy. Billy zegt dat het haar spijt maar dat ze nu niet al haar kommetjes en verfspullen bijeen gaat rapen om naar een andere ruimte te verkassen. Maar het liefst niet in deze ruimte! verduidelijkt José zichzelf. Snap ik schat maar moet ik nu met alles per se naar een andere ruimte gaan? vraagt ze. José antwoordt dat ze wil dat Billy ergens gaat zitten waar er een raam open kan zodat het kan luchten. Na dit gezegd te hebben verdwijnt José in haar atelier. Serieus? schudt Billy geïrriteerd haar hoofd. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *