Beau snapt deels waarom Johan de sloten van de bar gesloopt heeft

Beau snapt deels waarom Johan de sloten van de bar gesloopt heeft

Eerder op de avond heeft Johan een lief berichtje voor Beau geschreven omdat ze verdrietig was. Een tijdje later komt hij even bij Beau in haar huisje kijken hoe het met haar gaat. Beau laat weten dat ze zich redelijk voelt maar het fijn vindt om zich af en toe terug te trekken. Hoe gaat het dan met jou, was jij een beetje boos vandaag? vraagt ze hem. Ja antwoordt Johan. Ik laat me niet voor leugenaar uitmaken vervolgd hij fel. Johan is enorm boos dat er een slot moest op de drankvoorraad en uit protest heeft hij het slot opengeknipt.Vanuit de groep heeft hij veel kritiek gekregen maar daar trekt hij zich niets van aan. Het is toch geen inrichting hier, doe eens normaal benadrukt hij. Beau lacht en laat weten zijn actie deels af te keuren maar ook deels te snappen. Nu ben jij het alleen maar straks gaan vijftien man het doen. Blijkbaar is het nodig laat ze weten. De twee zitten niet helemaal op een lijn maar zijn nog wel goede vrienden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rina at 12:25

    Er wordt drank gestolen en daarom zitten die sloten erop met goedkeuring van de meeste bewoners. Dus dan moet Johan er met zijn handjes vanaf blijven. als iedereen eigen rechter gaat spelen gaat het niet goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *