Beau mist haar goede vriendin Romy

Beau mist haar goede vriendin Romy

Beau zit even niet zo lekker in haar vel en dat heeft Romy opgemerkt. Afgelopen avond vertelt ze tegen Billy, Madilia en José dat ze een goed gesprek heeft gehad met haar. Beau heeft het nog steeds heel erg moeilijk met het feit daar haar beste vriendin er niet meer is en daarom is ze nu erg somber en verdrietig laat Romy hen weten. De dames begrijpen dit goed en vinden het niet meer dan logisch dat Beau om die reden soms terneergeslagen is. Ik heb haar alleen gezegd dat het niet verstandig is om zich in allerlei zaken te mengen als ze zich zo somber en verdrietig voelt vervolgd Romy. Ze doelt op de vergadering van de bv die Beau als niet prettig heeft ervaren omdat Chipp is uitgevallen tegen haar. Beau heeft daarnaast aan Romy opgebiecht dat ze haar mist. Ik schrok daar wel van, al weet ik wel van mezelf dat ik soms onbewust afstand neem van mensen als het niet meer heel chill voelt voegt ze eraan toe. Ik heb ook vertelt dat de opmerking over de bv en samenleving me niet lekker zat en daar hebben we over gesproken. Het was een goed gesprek eindigt Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *