Johan schrijft een lief briefje om Beau te steunen, ze heeft het even moeilijk

Johan schrijft een lief briefje om Beau te steunen, ze heeft het even moeilijk

Johan is een berichtje tegengekomen dat Beau voor zichzelf heeft geschreven. Het bericht heeft te maken met het overlijden van haar goede vriendin. Af en toe zijn er van die dagen dat je net wat meer moeite hebt met het overlijden van een dierbare en voor Beau was dat afgelopen avond. Het was niet de bedoeling van Johan om dit privé bericht te lezen maar zijn oog was er per ongeluk op gevallen. Johan wil dat Beau weet dat zij altijd bij hem terecht kan wanneer ze ergens mee zit en dit blijkt dan ook uit een berichtje dat hij voor haar heeft geschreven. Wanneer Beau van Johan te horen krijgt dat hij haar bericht heeft gelezen heeft ze daar eerst heel veel moeite mee. Maar wanneer ze even diep adem haalt beseft ze zich dat Johan het goed bedoeld. Ze wrijft de tranen uit haar ogen en geeft Johan dan een knuffel. Heel lief, ik ga je berichtje inlijsten zegt Beau nog ietwat bedroefd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *