Linda zet José ten overstaan van de groep in het zonnetje

Linda zet José ten overstaan van de groep in het zonnetje

Linda heeft de groep bijeengeroepen om iets te bespreken. Ze staat voor de groep en vertelt dat ze het best spannend vindt dat ze nu voor de groep staat. Ik wil in het bijzonder iemand in het zonnetje zetten en dat is José vervolgd op bevende toon. Ze heeft van de week op een rijtje gezet wat iedereen verdiend heeft en José is daaruit naar voren gekomen. José heeft in 18 weken tijd, 214 rijstkorrels geschreven en 203 schilderijen gemaakt wat neerkomt op een bedrag van 9500 euro somt ze verder op. De bewoners trekken verbaasde gezichten en maken goedkeurende geluiden. Wow, zo de knetter roept Baldr uit. Linda noemt daarbij dat het niet meer dan logisch is dat ze José soms wat weinig zien. Dan komt het tweede gedeelte, ik denk dat veel mensen niet weten hoeveel heftige berichten jij binnenkrijgt vervolgd ze emotioneel. Linda heeft een paar van die berichten uitgeprint en leest deze geëmotioneerd voor aan de groep. De bewoners zijn geschokt door de heftige verhalen die José toegestuurd krijgt en weten even niets te zeggen. Natuurlijk zijn het niet allemaal vreselijke verhalen maar ook over een verliefde stelletje. Maar ik wilde graag dat jullie dit wisten benadrukt ze huilend. Ook bij José raakt dit een gevoelige snaar en wordt al snel emotioneel. De heftigheid en de intensiteit van de mails liegen er vaak niet om en daarom wil ik jullie vragen wat begrip op te brengen als José misschien wat bot uit de hoek komt sluit Linda haar verhaal af. De bewoners knikken en klappen voor José.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *