Romy is gekwetst door Beau die een denigrerende opmerking maakte

Romy is gekwetst door Beau die een denigrerende opmerking maakte

Romy zit met Linda, Billy en Madilia op de vide en vertelt dat ze een gesprekje heeft gehad met Beau. Romy heeft Beau laten weten dat ze het fijn vindt dat ze voor de samenleving heeft gekozen in plaats van voor de bv. Weet je wat ze toen zei? begint Romy haar verhaal. Een vergadering van de bv is wel even wat anders dan een vergadering van de samenleving met een theetje erbij en gezellig kletsen zei ze op denigrerende toon voegt Romy er met grote ogen aan toe. En laat verder weten dat ze niet wist hoe ze op de reactie van Beau moest reageren. Madilia en Linda vinden het ook een denigrerende opmerking van Beau en snappen niet dat ze dat op die manier heeft gezegd. Romy zegt dat ze heeft besloten om niet boos te worden omdat ze niet weet hoe ze het bedoeld heeft. Maar ik vond het wel echt een nare opmerking, het voelde als een steek eindigt ze teleurgesteld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *