Johan en Chipp willen Linda te grazen nemen met jeukpoeder

Johan en Chipp willen Linda te grazen nemen met jeukpoeder

Johan en Chipp zijn erop uit heel wat stennis te schoppen in Utopia. Als alles volgens plan verloopt komen Romy en Cemal morgen voor een enorme en ongewenste verrassing te staan. Een verrassing helemaal gepland door Chipp. Wat later hebben de twee hun pijlen op Linda gericht. Het plan is niet al te ingewikkeld namelijk,  jeukpoeder in haar bed. Johan herinnert zich dat Senna nog wat van het poeder heeft liggen in het cordwood, dat is dus alvast geregeld. Het duo verzint een plan om zonder dat het verdacht wordt op de vide, waar Linda haar bed staat, te komen. We kunnen Mehmet erbij betrekken. Dan zeggen we dat we op de vide even met hem moeten praten bedenkt Chipp. Johan stemt ermee in. De mannen lachen smakelijk om hun plan en Johan besluit achter het jeukpoeder aan te gaan. Johan zoekt en zoekt, maar tevergeefs. Kunnen we het niet gewoon maken? oppert Johan. Er is één bewoner die weet hoe dat moet en dat is uitgerekend Linda. Dat heeft dus geen in. Johan en Chipp besluiten uiteindelijk hun plan even te laten rusten en morgen op te zoeken hoe jeukpoeder geproduceerd kan worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *