Linda en Billy praten over de band tussen Ivan en Linda

Linda en Billy praten over de band tussen Ivan en Linda

Nadat Beau en Madilia op de vide hebben gepraat over de vriendschap tussen Linda en Ivan, praat Billy erover met Linda. Ze vraagt aan haar of ze denkt dat Madilia het moeilijk heeft met de vriendschap. Dit gevoel heeft Linda niet. Ze weet dat hij mijn type niet is, dus het zal me verbazen als dat zo is legt ze uit. Als ze het vervelend vindt, ga ik ervan uit dat ze het met me bespreekt voegt ze eraan toe. Toch knaagt het wel een beetje aan Linda, aangezien Madilia nu ook al haar maatje Baldr kwijt is. Daarom is ze bang dat Madilia zich eenzaam voelt. Maar toch kiest de ze voor zichzelf. Ik ga nu ook dingen doen die ik leuk vind om te doen en daarin matchen wij minder eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *