Ivan confronteert Billy, is ze hem aan het dwarsbomen?

Ivan confronteert Billy, is ze hem aan het dwarsbomen?

De bewoners zijn onderverdeeld in twee groepen, samenleving en Utopia bv. Alleen Billy heeft nog geen keuze gemaakt. Sommige bewoners denken dat Billy dit opzettelijk doet om de plannen van Ivan te dwarsbomen. Ivan confronteert Billy er dan klk mee. Er zijn geluiden van mensen en geloof me dat ik het zelf niet zo zie, dat je mijn plannen probeert tegen te werken begint hij. Billy laat weten dat de gedachten die sommige bewoners hebben niet helemaal uit de lucht vallen. Ze snapt dat het niet maken van een keuze tussen de groep bv of samenleving zo opgevat kan worden. Ze vindt dat haar kwaliteiten voor beide groepen meer dan bruikbaar kunnen zijn en kan om die reden niet kiezen. En ik heb geleerd dat wanneer je geen keuze kan maken, je dat ook niet moet doen. Anders maak je de verkeerde keuze benadrukt ze. Ivan snapt dat het voor haar lastig kan zijn om een keuze te maken en wil haar ook absoluut niet een richting opduwen. Je bent hier niet om mijn Utopia te leven drukt hij haar op het hart. De woorden doen Billy duidelijk goed en ze benadrukt nogmaals dat ze bij beide groepen haar steentje wil bijdragen. Het goede gesprek wordt afgesloten met een knuffel.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ina at 21:20

    Geen keuze maken Billy dan ook niet erbij zitten als er bij de groepen overlegt word. Kan je ook niet stoken zoals je altijd doet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *