Chipp ontploft van woede door een opmerking van Fay

Chipp ontploft van woede door een opmerking van Fay

Fay heeft het gisteren met Demi en Chipp erover gehad om vanavond in de hottub te gaan samen met Senna. Als Chipp later aan Fay laat weten dat hij niet in de jacuzzi wil, wordt Fay geïrriteerd. Je bent zo wispelturig, zo irritant zegt Fay tegen hem. Chipp antwoordt dat hij al vanaf het begin aangaf dat hij niet in de hottub wilde maar Fay er een heel spektakel ervan maakte, waardoor hij geen keuze meer leek te hebben. Je bent zo’n vrouw zucht Chipp. Als je ook een beetje aan mij denkt, in plaats van dat je alleen je eigen ding wil doen snauwt Fay. Deze opmerking zorgt ervoor dat Chipp kwaad wordt. Dat is het meest debiele wat je kan zeggen. Ik doe echt alles voor jullie voegt hij er boos aan toe. Fay probeert hem vervolgens weer rustig te krijgen, wat haar uiteindelijk lukt. De twee praten weer rustig verder en Fay accepteert dat hij niet in de jacuzzi stapt. En spreken af om een gezellige avond met z’n tweeën te hebben en Demi en Senna te bedienen als ze in de jacuzzi gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *