Billy wil de lucht klaren met Ivan over het kiezen tussen de bv en samenleving

Billy wil de lucht klaren met Ivan over het kiezen tussen de bv en samenleving

Na het gesprek tussen Ivan en Billy over het kiezen tussen de bv en samenleving snelt zij naar de vide met haar verhaal. Ze komt daar Mehmet en Madilia tegen en vertelt nogmaals dat ze zich niet goed voelt bij het kiezen tussen een van de twee groepen. Ze kan voor beide groepen van toegevoegde waarde zijn. Mehmet en Madilia zijn het daar helemaal mee eens. Toch heeft ze nog steeds het gevoel dat haar keuze om niet te kiezen haar in een kwaad daglicht zet bij andere bewoners. Ze wil het hier nog even met Ivan over hebben en zoekt hem op.

Ik vind het vervelend dat het als negatief wordt gezien, want ik ben niet negatief. Ik geef alleen heel duidelijk aan wat ik wil begint Billy het gesprek. Ivan luistert rustig en Billy laat weten dat ze zich voor het blok gezet voelt en bijna gedwongen om een keuze te maken. Ivan probeert het gevoel van haar weg te nemen door haar nogmaals op het hart te drukken dat de keuze die ze maakt geen definitieve zal zijn. Je kan nu bij de ene groep horen en een week later bij de andere benadrukt hij. Het gaat volgens Ivan ook nog altijd om een probeersel en misschien gaat de verdeling in twee groepen wel helemaal niet werken. Billy blijft het toch lastig vinden dat haar standpunt een negatieve lading heeft gekregen en denkt dat dit meer bij de andere bewoners ligt dan haarzelf. Ivan begrijpt haar en zal Billy niet pushen om te kiezen. Het lijkt er dus op dat ze de komende tijd zal pendelen tussen beide groepen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *