Demi is boos dat Chipp en Fay niet mee de hottub in gaan

Demi is boos dat Chipp en Fay niet mee de hottub in gaan

Na de ruzie met Chipp, loopt Fay afgelopen avond naar Demi toe om te vertellen dat zij en Chipp niet in de jacuzzi zullen gaan. Dit maakt Demi op z’n zachts gezegd niet echt blij. Dat vind ik echt dom zegt ze geïrriteerd. Fay probeert op haar beurt de situatie te redden en zegt dat Chipp vanaf het begin al had aangegeven niet in de hottub te willen maar volgens Demi is dit niet waar. Ik vind het echt dom. Ik vind het achterlijk voegt ze eraan toe. Fay probeert daarna het op een andere manier en zegt tegen haar zus Demi dat het misschien ook leuk voor haar is om alleen met Senna te zijn. We zouden met z’n vieren gaan antwoordt Demi. Waarom vullen andere mensen het voor mij in dat ik alleen met Senna moet zijn vervolgd ze gepikeerd. En loopt mopperend weg van haar tweelingzus. Hoe en of Senna en Demi het uiteindelijk gezellig hebben gehad lees je hier zo terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *