De bewoners van de bv tak komen bij elkaar voor een bespreking

De bewoners van de bv tak komen bij elkaar voor een bespreking

Na de splitsing van de bewoners in twee groepen is het afgelopen avond tijd voor de eerste vergadering van de bv. Ivan heeft een lijstje gemaakt met punten die het clubje gaat bespreken. Allereerst willen de bewoners weten wat de maandelijkse kosten zijn. Mehmet gaat dit in kaart brengen. Ook het percentage dat de Demi en Fay af moeten dragen van hun winst op de kledingverkoop wordt besproken. Vervolgens is het tijd voor een heel belangrijk punt de “Balkenende-norm” bij evenementen. Deze voorgestelde regel houdt in dat de organisator van een evenement zelf maximaal duizend euro in z’n zak kan steken. Johan is hier op tegen en weigert om die reden vooralsnog de plannen van Ivan te ondertekenen. Daarom heeft Ivan met Johan een compromis gesloten en wordt het salarisplafond van tafel gegooid. Het betekent dat Johan veel maar kan gaan verdienen. Iedereen is het ermee eens. Het volgende punt is het aanwijzen van een hoofd voor evenementen. René biedt zich aan maar de groep vindt het handiger om iemand als hoofd aan te wijzen die dagelijks met dit soort zaken bezig is. Johan wordt genoemd en hij accepteert die rol. Senna, Baldr en René zullen hem waar nodig assisteren. Daarmee zijn de belangrijkste onderwerpen besproken en wordt meteen een volgende vergadering ingepland. Aanstaande maandag om 09.00 uur komt de club weer bij elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *