Johan tekent het contract, hij hoort bij de bv tak

Johan tekent het contract, hij hoort bij de bv tak

Tijdens de eerste vergadering de bv tak is de “Balkenende-norm” waarbij de organisator van een evenement maximaal duizend euro kon opstrijken geschrapt. Johan ging hier niet mee akkoord en wilde pas tekenen voor de plannen van Ivan en Linda wanneer deze regel geschrapt zou worden. Nu Johan zijn zin heeft gekregen kan het opgestelde document dan toch ondertekend worden. Linda print een nieuw contract met daarop de afspraken waar Johan akkoord mee is. Johan spit voor de zekerheid het contract nog eens zorgvuldig door. Ook heeft hij nog enkele vragen maar overal hoor hij er een wenselijk antwoord op.Dan is het tijd om te tekenen. Johan zet zijn krabbel en krijgt meteen een stevige handdruk van Ivan. Welkom bij de Utopia bv zegt hij. Voor zijn eigen administratie pakt zelf ook een kopie van het contract en dan is het toch echt een feit. Ook Johan hoort erbij. Nu zijn we compleet roept Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *