Senna en Demi hadden een hete date in de hottub

Senna en Demi hadden een hete date in de hottub

Senna en Demi hebben afgelopen avond, na wat gedoe toch quality time met z’n tweetjes. Het stel loopt in zwemkleding naar buiten en springt in de hottub. Er wordt gekletst en zo nu en dan geflirt. Zeblijven op gepaste afstand van elkaar in het water dobberen. Na een uur komt Fay even kijken hoe de twee het hebben. En vertelt dat Billy vroeg of er een date gaande was in de hottub. Het is geen date, het is een uitje reageert Senna snel. Maar even later komt hij daar alweer op terug. Dit is eigenlijk onze eerste date zegt hij. Demi beaamt dat. Wanneer Fay weer vertrokken is, drijven Senna en Demi steeds meer naar elkaar toe. Voorzichtig wordt een kus uitgewisseld. En dan nog één. Na enige tijd wordt er intens gezoend. Na ruim twee uur en aardig wat intieme momenten, besluiten Demi en Senna dat het tijd is om de hottub te verlaten. Het was een geslaagde eerste date.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *