Er is weer gestolen uit de bar

Er is weer gestolen uit de bar

René heeft nog niet heel lang geleden de verantwoordelijkheid van de bar op zich genomen. Voor René zich hierover ontfermde was Romy degene die de verantwoordelijkheid van de bar op zich nam. Er zijn weer vier flessen weg begint René tegen Romy wanneer ze samen achter de bar staan. Ik snap nu dat je een ondankbare taak hebt gehad, ik sta gewoon versteld voegt hij eraan toe. Romy is niet verbaasd en zelfs enigszins opgelucht dat René nu tegen hetzelfde probleem aanloopt als dat zij maanden lang heeft gehad. Het frustrerende aan verantwoordelijk zijn voor de bar is dat ik nooit kon achterhalen wie het gedaan had zegt Romy. Ik heb al 4 sloten besteld voor de kastjes, want ik heb geen zin om politieagentje te spelen gaat René verder. Nu maar hopen dat als de bar op slot gaat het ook echt gaat helpen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *