Johan vraagt Baldr om advies, liegt René over geld?

Johan vraagt Baldr om advies, liegt René over geld?

Johan wil Baldr even spreken. Hij zit namelijk met een probleem. En vertelt aan Baldr dat Senna laatst heeft gebeld om een brassband te boeken maar de oprichter van de band liet weten dat de brassband niet komt, aangezien hij nog geld hoort te krijgen voor het vorige evenement. Voor de salsa night is er namelijk ook een brassband langsgekomen in Utopia. Nu zegt René dat hij nog geld van de band krijgt en de band zegt dat hij nog geld van René krijgt. Maar wie spreekt de waarheid? gaat Johan met een zucht verder. Baldr hoort het verhaal aan en knikt, dit verhaal heeft hij ook al eerder ergens opvangen. Het lijkt de twee onwaarschijnlijk dat de oprichter van de band de boel bedonderd. Ik heb het idee dat René liegt zegt Baldr tegen Johan.  Johan besluit vanmiddag te bellen om uit te zoeken hoe het zit.

Nadat het probleem over de brassband is besproken praten de twee verder over René. Sinds Ivan er is, is hij helemaal veranderd zegt Johan. Baldr kijkt Johan twijfelend aan en weet niet wat hij moet zeggen. Dat zijn gewoon feiten voegt Johan doordringend eraan toe. Baldr knikt en laat weten dat hij niet weet wat hij ervan moet denken. Volgens hem had René gezegd dat hij zich ging focussen op muziek en ook op zangles wilde. Vervolgens doet hij er geen reet ermee voegt hij eraan toe. Vanmiddag komt de zangleraar weer langs en Baldr is van plan om aan hem te laten weten dat het zonde van de tijd is om nog les te geven aan René.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *