Johan gaat Utopia binnenkort verlaten om op een feest te draaien als DJ

Johan gaat Utopia binnenkort verlaten om op een feest te draaien als DJ

De bewoners krijgen een brief van dj Antoine Peters, gericht aan Johan. De groep verzamelt zich dan ook om de brief gezamenlijk te lezen. Baldr leest de brief voor. Antoine vraagt Johan of hij wil optreden op zijn feest op 17 maart. Mocht hij er mee instemmen dan kan hij 1000 euro verdienen. Echter betekent dit dat Johan het Utopia terrein moet verlaten dus mag Johan alleen optreden als de overige bewoners hier unaniem mee instemmen. De bewoners lijken erg enthousiast te zijn voor Johan. Wat vet! Wat gaaf! Dat moet je echt doen klinkt het door de loods. Ook Johan ziet het al helemaal voor zich maar dan moeten de bewoners hem dit wel gunnen. Zodra Baldr de bewoners vraagt wie vindt dat Johan mag optreden op dit feest steken alle bewoners hun hand op. Bij het zien van alle handen die in de lucht worden gestoken verschijnt er een glimlach van oor tot oor op het gezicht van Johan.

Johan vindt het f*cking vet, laat hij aan Baldr en Billy weten. Ik moet er echt nog even van bijkomen gaat hij verder. Want ik sta helemaal te shaken voegt hij eraan toe. De bewoners vinden het hartstikke leuk voor Johan dat hij dit binnenkort mag gaan doen. Ik ben wel een klein beetje jaloers vertrouwt Senna Johan toe. Johan kan ondertussen nog steeds niet echt geloven wat er zojuist gebeurd is. Ik heb er zoveel zin in! En ik ben er nog stil van zegt hij tegen zijn mede bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *